Tanártovábbképzés külföldön - pályázattal

kedd, 30 augusztus 2022 06:17

Madeira - képzés projektmenedzserek részére Kiemelt

Írta:

2022 augusztusában egy remek hangulatú, és szakmailag nagyon jól felépített képzésen vettünk részt az akkreditációs pályázatunk elkészítésében és megvalósításában velem közösen dolgozó kolléganőmmel Funchalban, Madeira szigetén. Jobb helyszínt el sem lehetne képzelni a szellem felpezsdítésére!

Minden napunk közös csapatépítő és ráhangoló foglalkozással kezdődött a képzés helyszínéül szolgáló szálloda csodás panorámájú teraszán. Ennek során sokféle játékos szituációban ismerhettük meg a kurzus többi résztvevőjét. Ezt a foglalkozást előadás követte, mely segített betekintést nyernünk az akkreditációs pályázatírás lépéseibe, a pályázat elnyerését követően rendelkezésünkre álló lehetőségekbe. Majd kisebb workshopokban új partnerekkel közösen dolgozhattunk konkrét jövőbeni projektek tervezésén. Ez kiváló alkalmat kínált a szakmai kapcsolatok építésére. Egyéni konzultáció keretében a saját konkrét projektjeink részleteit illető kérdéseket illetően is útmutatást kaphattunk.

A szervezők és a résztvevők emberileg kifogástalan, nyitott és elfogadó hozzáállásának köszönhetően a képzés kitűnő hangulatban zajlott, délutánonként pedig lehetőségünk nyílt megismerkedni Funchal és az egész sziget nevezetességeivel, és számomra minden egyes lépésnél ámulatba ejtő természeti szépségével, egzotikus ételeinek és italainak ízvilágával. És persze egyik napunkból sem hiányozhatott az óceán, a halételek, a friss banán, mangó és maracuja, meg persze a helyi cukornádból készült rumpuncs, a poncha sem.

További információk

  • Helyszín: Madeira

Új hozzászólás