Tanártovábbképzés külföldön - pályázattal

hétfő, 11 szeptember 2023 14:26

Angolra hangolva - English Language Development for Teachers and Staff- Intermediate Level - – kurzus, Rovinjban, 2023. július 23. és július 29. között / Hungary Expert a Tanárokért és a Diákokért / Kiemelt

Írta:

Akarod közelebbről megismerni a világot, akarod megfejteni a titkokat, tényleg a világ részévé szeretnél válni, akkor tanulj angolul.

Én folyamatosan ezt teszem, és Dunát lehetne rekeszteni az angoltankönyvekkel, amit vásároltam eddig. Angol nyelvet csak a gimnáziumban tanultam két évig, utána barátok között külföldön építgettem nyelvtudásom.

Öt évvel ezelőtt feleségem mondta, hogy menjek Erasmus képzésre. De hát az angol, az angolom… Meglesz, így ő. És tényleg 2018 őszén Barcelonában az angol viszonylag jól ment, bár szakterületemen jártam: drámajáték. Azért több mindent nem értettem, de sok mindent igen. És ez így ment évről-évre drámás, mentálhigiénés képzések során. Tavaly elég magas szintű nyelvi csoportba dobtak be Firenzében.

Idén is kapaszkodnom kellett, de nagyon jól tudtam haladni az ötfős csoportban. Mihaela Stankovics vezetésével, nagyon lendületes, dinamikus órák voltak, fűszerezve rengeteg játékos feladattal, egy szuper könyv segédletével. Jóformán észre sem vettem, hogy mennyire belerángatódtam az angolnyelv közepébe. Hálás köszönet érte. Ezt a lendületet szeretném megtartani egész évben a nyelvtanulásban, nehogy következő nyár elejére megint lelohadjon az angolom.  

További információk

  • Helyszín: Rovinj

Új hozzászólás