Tanártovábbképzés külföldön - pályázattal

szerda, 01 november 2023 11:15

Tanári kommunikáció a gyönyörű Rovinjban

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)
Mi - együtt Mi - együtt

Csodálatos napokat töltöttem az Erasmus+ -nak köszönhetően Rovinj gyönyörű városában. Egy 7 napos képzés keretében a kommunikáció szerteágazó területén barangoltam, szakmailag és emberileg is rendkívüli tréneremmel, Lukács Gabriellával és elhivatott, kreatív, csupa mosoly kollégáimmal. A képzés magas színvonala és jókedvű légköre, a város apró utcáinak felfedezése, az új barátok megismerése örök élmény marad számomra.

A kurzusnak egy impozáns épületben helyet kapó gimnázium szolgáltatta a helyszínt, amely minden szempontból megfelelt a mai kor követelményeinek. Idén a „Tanári kommunikáció” képzésre esett a választásom, mert úgy éreztem, a mai felgyorsult világunkban, ahol már szinte alig szánunk időt a közvetlen verbális kommunikációra, különösen fontos, hogy közlendőnket világosan, érthetően, egyértelműen fejezzük ki partnereink felé.

Szerettem volna felfrissíteni és bővíteni azokat a technikákat, amellyel a tanári kommunikációmat erősíthetem, fenntarthatom a figyelmet, hatékonyan átadhatom az információt. Minden elvárásom maradéktalanul teljesült.

Köszönöm a lehetőséget iskolámnak, és minden közreműködőnek!

További információk

  • Helyszín: Rovinj
Megjelent: 23 alkalommal

Legfrissebbek a szerzőtől: Papp Andrea

Új hozzászólás