Tanártovábbképzés külföldön - pályázattal

csütörtök, 21 március 2024 10:01

Ismét egy tartalmas hét Rovinjban

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)
Rovinj2023 Rovinj2023

Ismét egy tartalmas hét Rovinjban

2023. július 16-22-ig ismét egy remek továbbképzésen vehettem részt az Erasmus szervezésében Rovinjban.

Tavaly tavasszal, mikor az - Erasmus nyújtotta - számomra kedvező továbbképzést kerestem nagyon nehéz dolgom volt, mert rendkívül sok érdekes tanfolyamot találtam, ami felkeltette az érdeklődésemet. Végül a „Játék-kaleidoszkóp: Kicsik és nagyok játékai” -ra esett a választásom. Nem bántam meg. Márk vezetésével sok csoportos közösségépítő játékkal ismerkedhettem meg, illetve már korábban megismert játékot eleveníthettem fel remek társaságban. A társasjátékok között az eddig ismertek mellett, sok számomra eddig ismeretlen játékot is kipróbálhattam. Márk nagyon érdekes, lebilincselő előadásokat tartott. Látszott, hogy nagyon szereti ezt a témát.

A csoporttársaimmal közösen jó hangulatban nagyon jókat játszottunk, ismeretséget kötöttünk, és kicseréltük tapasztalatainkat, átbeszéltük a közös problémáinkat. Sokfelől érkeztünk, de mindannyian hasonló kihívásokkal néztünk szembe.

Nem csalódtam, ebben az évben is élveztem a továbbképzés minden pillanatát. Mindezt ebben a csodálatos kisvárosban Rovinjban.

A tanfolyam mellett, lehetőség volt arra is, hogy a szabadidőnkben ismerkedjünk Horvátország gyönyörű tájaival, a környező városokkal.

Hazatérésem után több játékot is beszereztem a tanfolyamon megismertek közül. Vannak olyanok, melyeket a diákjaimnak, és van, amit a családomnak vásároltam meg.

Szeptember óta heti egy alkalommal játékfoglalkozást tartok az iskolánkban, mely nagyon népszerű a gyerekek körében. A családom nagy örömére otthon a gyermekeimmel is gyakran játszunk az itt megismert játékokkal is.

Az ősszel bemutató órát is tartottam a kollégáimnak, ahol a tanfolyamon megismert játékokat mutattuk be a tanítványaimmal. Remélem, hogy kedvet csináltunk, hogy ők is csatlakozzanak az Erasmus által felkínált lehetőségekhez.

Nagyon örülök, hogy ismét lehetőségem nyílt arra, hogy Erasmus által szervezett továbbképzésen vegyek részt. Köszönöm szépen a lehetőséget!

További információk

  • Helyszín: Rovinj
Megjelent: 42 alkalommal

Legfrissebbek a szerzőtől: Pornói Istvánné

Új hozzászólás