Tanártovábbképzés külföldön - pályázattal

Előzetes jelentkezés mobilitás pályázatra

2020. február 5. - a KA1 mobilitási pályázat várható beadási határideje (a 2020. július 1. - 2022. május 31. között kezdődő kiutazásokra, 12-24 hónapos projektekre)

Az alábbi jelentkezési lap kitöltésével az ERASMUS+ nevű, 2014-ben indult pályázati rendszer KA1-es (pedagógusok és oktatók mobilitása) pályázatra tud előjelentkezni, valamint elnyert támogatás, önköltséges képzés vagy nyeremény igénybevételéhez tudja a jelentkezéshez szükséges adatokat megadni. A jelentkezésed megadása után tájékoztatjuk a külföldi továbbképző iskolákat a várható résztvevői érdeklődésről. A visszajelzés után a pályázati kiírás részleteinek ismeretében a jelentkezőket tájékoztatjuk a további teendőkről és megküldjük a pályázathoz csatolandó dokumentumokat.

Figyelem! Az alábbi űrlapot 2019. november végétől felváltja új ügyviteli rendszerünk jelentkezési felülete. A képzésekre a képzések listájából közvetlenül lehet jelentkezni.

Amennyiben két egymást követő 1 hetes képzésre jelentkezel, ezekre külön várjuk jelentkezésedet. Ha olyan képzésre jelentkeznél, melyet nem találsz e listán, kérjük, hogy a képzés adatait iskolád nevének megadásával küldd el nekünk ide kattintva emailben.

Kérjük, hogy az alábbi űrlapon csak már támogatott pályázatok esetén küldj jelentkezést

A jelenleg ismert tudnivalókról kérjük olvassa el a Gyakori kérdések oldalt.