Tanártovábbképzés külföldön - pályázattal

Külföldi tanulmányutak diákoknak

Az Erasmus+ 2021-27 időszakában lehetőség nyílik az akkreditált és a rövidtávon pályázó közoktatási intézményeknek is a diákokat a mobilitási tevékenységekbe bevonni. A korábbi KA2-ben megtalálható cserediák program 2021-től a KA1-es tevékenységi körhöz tartozik azzal a különbséggel, hogy ezen pályázaton belül viszonosságra csak akkor kerülhet sor, ha hasonló köznevelési pályázatban nyertes fogadóintézményt találunk partnernek.

A köznevelésben a csoportos diákmobilitások megvalósításához az országok, amelyekben partnereinken keresztül helyi iskolákkal dolgozunk együtt: Portugália, Málta, Olaszország, Németország, Lengyelország, Ciprus, de vannak kapcsolataink Szlovákiában, Spanyolországban, Törökországban, Romániában is.  2023-as projektévtől csak és kizárólag helyi iskolában lehet ezeket a programokat kivitelezni.

A csoportos diákmobilitásra történő jelentkezéshez ide kattintva kérjük az igényeket elküldeni.

Van lehetőség hosszútávú egyéni diákmobilitások lebonyolítására Írországban.

A szakképzési projektek lebonyolításában is több országban (pl. Portugália, Málta, Írország, Egyesült Királyság (csak akkreditáció esetén!) ) tudunk a diákok részére gyakornoki lehetőséget biztosítani kiterjedt kapcsolatrendszerünkön keresztül.

A diákmobilitási lehetőségekről a továbbiakban e-mailben vagy a +36 30 231 2705 telefonszámon tudnak érdeklődni.