Tanártovábbképzés külföldön - pályázattal

Külföldi tanulmányutak diákoknak

Az Erasmus+ 2021-27 időszakában lehetőség nyílik az akkreditált és a rövidtávon pályázó közoktatási intézményeknek is a diákokat a mobilitási tevékenységekbe bevonni. A korábbi KA2-ben megtalálható cserediák program 2021-től a KA1-es tevékenységi körhöz tartozik azzal a különbséggel, hogy ezen pályázaton belül viszonosságra csak akkor kerülhet sor, ha hasonló köznevelési pályázatban nyertes fogadóintézményt találunk partnernek.

Amennyiben intézményüket érdekelné projektalapú diákmobilitási program kivitelezése, erre a linkre kattintva tudják megtekinteni a képzők kínálatát, amelynek áttekintését követően a jelentkezést ezen a linken keresztül tudják megküldeni.

A szakképzési projektek lebonyolításában is több országban (pl. Portugália, Málta, Írország, Egyesült Királyság (csak akkreditáció esetén!) ) tudunk a diákok részére gyakornoki lehetőséget biztosítani kiterjedt kapcsolatrendszerünkön keresztül.

Szakképzésben résztvevő diákok számára a lehetőségekről a továbbiakban e-mailben vagy a 06 30 231 2705 telefonszámon tudnak érdeklődni.