Tanártovábbképzés külföldön - pályázattal

Pályázatírási tippek

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy
az ERASMUS+ rövid futamidejű pályázatok beadási határideje: 2024. február 20. déli 12 óra
az ERASMUS+ akkreditációs pályázatok várható beadási határideje: 2024. október 1. déli 12 óra

Pályázatírói webinárium: 2024. január 18. 16 óra - a rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, jelentkezését ide kattintva küldheti el. 

Adja meg az adatait, hogy megküldhessük Önnek a tanácsadóink által összeállított ingyenes tanulmányunkat, amellyel segíteni kívánunk a sikeres ERASMUS+ mobilitási pályázatok beadásában.

Tanulmányunkban felhívjuk figyelmét azokra a gyakori hibákra, amelyekre általában menet közben derül fény, és amelyek ennek segítségével elkerülhetőek.

A GDPR-rendelet értelmében az alábbiakról feliratkozóinknak nyilatkoznia szükséges:

Az Európai Unió tagállamai, vagy a 45. Cikk értelmében a EU Bizottság határozata alapján elfogadott államok, vagy a GDPR rendelet alapján a megfelelő garanciákat biztosítók - beleértve a kötelező vállalati szabályokat alkalmazó vállalatok is - megfelelő garanciákat nyújtanak az Érintettek számára a személyes adataik kezelésére. A fent említett adatkezelőkön kívül más adatkezelőnek személyes adatot továbbítani veszélyes lehet az Érintett számára. Fennáll az adatlopás és az adatokkal való visszaélés lehetősége. Társaságunk által a Google Drive és a MailChimp levelező rendszer az, amelyek szolgáltatásait jelenleg az EU területén kívül eső, 3. országban végzik.

* kötelező

Ön  feliratkozásávál nyilatkozik és hozzájárulását adja, hogy a Hungary Expert a Tanárokért és a Diákokért - JUTAKI Kft. az Ön részére tájékoztató e-mailt küldjön a társaság által szervezett eseményekről, megjelenéseikről, különböző lehetséges képzésekről az Erasmus+ pályázatokkal kapcsolatban (marketing célú megkeresés).

Továbbá nyilatkozik és hozzájárulását adja, hogy a Hungary Expert a Tanárokért és a Diákokért - JUTAKI Kft. az Ön által megadott személyes adatokat az adatkezelési tájékoztatóban megfogalmazott célok és jogalapok mentén az ott megadott határidőkig és feltételekkel kezelje és adatait 3. országban tevékenységet folytató adatkezelőknek vagy adatfeldolgozóknak átadja (Google és MailChimp).

A Hungary Expert a Tanárokért és a Diákokért - JUTAKI Kft. az Ön adatait más fél részére ki nem adja, soha nem küld kéretlen e-maileket (spam). Ön bármikor kérheti adatai törlését a tanarkepzes@hungary-expert.com e-mail címre küldött levélben.