Tanártovábbképzés külföldön - pályázattal

Kérjük, írja ide véleményét tanácsadói szolgáltatásunkkal, illetve szemináriumunkkal kapcsolatban.

Üzenet küldése

Oldja meg az egyenletet: 19 meg 13 meg 16 egyenlő

Sz. Ágnes: Köszönet
Kedves Anita és Kriszti! A magam és az iskolám nevében is köszönöm a rengeteg megbeszélést, szervezést, támogatást itthon és a mobilitások helyszínein is. Boldog új évet kívánok mindannyiunknak!

Imre Zsófia: Tenerife - Environmental Education - Learning and acting for a better future
Köszönöm szépen a lehetőséget és a sok segítséget, amit kaptam, többek között a kurzusváltoztatás kapcsán is. Egy csodálatos helyre jutottam el - Tenerife-re, ami egy életre szóló élményemmé vált. A helyszín, a kurzus is tökéletes volt!

Szántó Annamária: Flipped Classroom Erasmus Dublin
A továbbképzés nagyon hasznos és szép élmény volt. Köszönöm a lehetőséget.

dr. Sándor Éva: Köszönet
Hálásan köszönöm a segítőkészségeteket, Anita és Krisztina!

Spolmin Roberta
Először vettem részt külföldi tanulmányi úton. Számomra nekem ez egy nagyon meghatározó élmény volt, minden szempontból. Ehhez az is hozzájárult, hogy Kriszta és Anita nagy segítségemre volt az utazást megelőzően, alatt és után is. Bármikor fordulhattam hozzájuk bizalommal!

Kovácsné Tuza Katalin
Ebben a tanévben először vettem részt Erasmus + képzésen, melynek során Prágában tanultam öt napot. Nagyszerű tanáraim és csoporttársaim voltak, gyönyörű volt a város. Köszönöm Krisztinának a támogatását, hogy bármikor segített, amikor csak szükségem volt rá!

Csányi Judit: Language development for Teachers
Két hetet töltöttem Cambridge-ben, a Bell Akadémián. Nagyon köszönöm a lehetőséget. Tökéletes volt minden szempontból,fejlődött a nyelvi készségem és világot láthattam, mentális szempontból is nagy hatással volt rám. Nagy segítséget kaptam Förstner Anita részéről és az iskolám mentorától Szabó Évától.

Nagymihály Ármin: Erasmus
Kiválóan megszervezték a 2 hetes kurzusomat, ami ráadásul a covid miatt témában, időben, és térben is át lett helyezve, de nem engedték el a kezemet, a kurzusválasztáson kívül szinte semmi dolgom nem volt. Nem bántam meg hogy őket, és rajtuk keresztül az Europass barcelonai iskoláját választottam az "Élménypedagógia a Budai Nagy Antal Gimnáziumban" projektünkhöz. Köszönöm!

Vági Dóra Mirtill: Erasmus
Hatalmas köszönet a Vonások és fogások kurzusért! Az oktatók, a helyszín és a programok is fantasztikusak voltak! Úgy érzem rengeteget kaptam a Rovinjban eltöltött héten. A lendülete a hétköznapokban is visz előre. Tényleg fantasztikus élmény volt (és ezt csak az értheti, aki már átélte)!

Baranyó Andrea: Elismerés és Köszönet
Kedves Anita és Kriszta! Sok éve dolgozunk már együtt és fantasztikus segítőink vagytok a pályázatírástól a mobilitások szervezésén keresztül a projektjeink megvalósításáig. Óriási köszönet és hála a kiváló szakmai munkátokért és a mindig motiváló, segítő emberi támogatásért. Sok sikert és örömöt kívánok a további munkátokhoz! Baranyó Andrea "Élménypedagógia a Budai Nagy Antal Gimnáziumban"

Márkó Szidónia: Bell Teacher Academy
Kedves Anita és Krisztina, nagyon köszönöm, hogy ezúttal is segítettétek projektünk ( Bp. 13. kerületi Pannónia Általános Iskola) létrejöttét. Nagyszerű két héten vagyunk túl a kolleganőmmel együtt, mind szakmailag, mind kulturális szempontból. Sokat tanultunk, tapasztaltunk, új ismerősökre, barátokra tettünk szert. Remélem, továbbra is együtt fogunk működni. Márkó Szidónia

Scheibli Zsuzsanna: Köszönet
Kedves Krisztina! Szeretném megköszönni az Engedd, hogy csináljam 1-2. osztályos tanfolyamon való részvétel lehetőségét! Köszönöm, hogy megálmodtátok, és megvalósítottátok! Minden fanrasztikus volt: a helyszín, az iskola, az ellátás! Külön köszönet, hogy Oravecz Márta tartotta a képzést! Egy fantasztikus embert ismerhettünk meg benne, aki mind szakmailag, mind emberileg elvarázsolt bennünket! Nagyon jó volt, hogy angol nyelvi képzés is társult a tanfolyamhoz! Remélem jövőre újra részese lehetek a képzésnek, a folytatásnak. Köszönettel: Zsuzsa

Nagy-Czirok Lászlóné: Visszajelzés
Kedves Anita és Kriszta! Reykjavikban teljesített képzésemet követően elismerésemet fejezem ki a munkátokkal kapcsolatban. Jól felkészült, tájékozott, naprakész szakemberek vagytok, felelősségteljesen végzitek a munkátokat, emellett kellő rugalmassággal. Köszönöm a segítségeteket. Üdvözlettel: Magdi

Tóthné Katalin: Erasmus+ akkreditáció
Kedves Kriszta! Kedves Anita! A pályázatok előkészítésétől végigvezettetek, segítettetek, mindig elérhetőek voltatok, sosem volt késő számotokra!!!!! Nagyon hálás vagyok, örülök, hogy dolgozhattam/dolgzhatok veletek! Dublin és Rovinj, amin személyesen én voltam- fantasztikus volt!!! Köszönöm!

Kovácsné Szani Anikó: Erasmus+ Rovinj
Kedves Kriszta! Köszönöm, hogy folyamatosan segítetted a mobilitás megvalósulását és törekedtél arra, hogy mindenki jól érezze magát. Nagyon megnyugtató az a profizmus, ahogy a különféle kérdéseket, problémákat kezeled mind online, mind a helyszínen. Remélem, hogy lesz még hozzád szerencsém! Minden jót kívánok további munkádhoz!

Szűcs Marianna: köszönet
Szeretném megköszönni a segítséget Anitának, különösen a szálláskereséssel kapcsolatban. Üdvözlettel: Szűcs Marianna

Molnár Gabriella: Erasmus+
Kedves Krisztina! Köszönöm neked ezt az egy csodálatos hetet Rovinjban. A szervezést, a reggeliket, az ebédeket, a vacsorát, a kirándulást, a napi frissítőt, hogy mindig fordulhattunk hozzád, segítettél. Jó Erasmus-szal utazni. Köszönettel: Molnár Gabi, Dunakeszi

Paróczay Eszter: Rovinj 2022 1-ről a 2-re
Kedves Kriszta! Nagyon köszönöm ezt a fantasztikus egy hetet. Minden, de tényleg szó szerint MINDEN tökéletes volt. Remélem jövőre újra Veletek tanulhatok! Szeretettel: Eszter

Nyirati Andrea: Erasmus +
Kedves Kriszti! Nagyon szépen köszönöm ezt a lehetőséget.Hatalmas élmény volt! Lehetőség világlátásra,tanulásra! Fantasztikus volt a 2 előadó Márta és Ági!Szuper volt a szervezés!Hálásan köszönöm?

Jeneiné Nagy Tünde: szervezés
Kedves Krisztina! Nagyon szépen köszönöm a gördülékeny szervezést, az állandó segítségnyújtást, a reggeli és az ebéd megszervezését, a napi vízről való gondoskodást. Minden nagyszerű volt. Üdvözlettel: Jeneiné Nagy Tünde Dunakeszi

 
Powered by Phoca Guestbook