Tanártovábbképzés külföldön - pályázattal

Kérjük, írja ide véleményét tanácsadói szolgáltatásunkkal, illetve szemináriumunkkal kapcsolatban.

Üzenet küldése


Szent-Királyi Ágnes: "Smart Teachers Play More" képzés
Kedves Anita, Krisztina és Flóra! Nagyon hálás vagyok Nektek, hogy segítettetek a törölt kurzusom helyett egy másikat találni, az átjelentkezést intézni! Nagyon jó képzésen vettem így részt, óriási élmény volt számomra az Alicantéban töltött időszak!

Kemény Beatrix: Köszönöm !
Kedves Anita, Krisztina, Flóra ! Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget amit tőletek kaptam, hogy részt tudjak venni a kurzuson. Üdvözlettel, Kemény Beatrix

Lőcsey Gabriella: Talking to People, Dublin 2023
Kedves Anita és Krisztina! Nagyon hálás vagyok a sok segítségért, amit kaptam tőletek. Köszönöm, hogy ilyen magas színvonalú tanártovábbképzésen vehettem részt Dublinban, ahol nagyszerű csoporttal és kiváló oktatókkal töltöttem ezt a 10 napot. A folyamatos, lelkes támogatásotok nagyban hozzájárult ehhez a felejthetetlen élményhez. Köszönet érte és további sok sikert kívánok a munkátokhoz!

Panajotu Anna: Fluently English Máltán
Köszönet a kiváló trénerekért és a szervezésért. Profi továbbképzés, izgalmas hely, tömérdek látnivaló és tapasztalat.

Küzdy Anikó: Stressz management és konfliktuskezelés
Kedves Szervezők! Augusztus végén vettem részt Palermoban egy hetes kurzuson Stress management és konfliktuskezelés témában.Köszönöm a szervezést és az ebben nyújtott segítséget, gyors válaszokat! Nagyon kellemes, ámde intenzív egy hetet tölthettem kint, rengeteg új, jó élménnyel jöttem haza.

M. Gayer Judit: Burn out / Tanári kommunikáció
Kedves Krisztina! Az idén két egyhetes kurzuson vettem részt Rovinjban. Köszönöm a lehetőséget, a szervezést. Nagyon tetszettek a képzések és a hely is csodálatos.

Nagy Ágnes: Köszönet
Kedves Anita, Flóra és Krisztina! Hálásan köszönöm a Máltán megvalósuló angol nyelvi és a CLIL módszertani továbbképzésem megvalósulását. Köszönöm a segítségeteket, a hihetetlen türelmeteket és a támogatásotokat, hogy részt vehettem az első külföldi tanártovábbképzésén! Fantasztikus élményekkel feltöltődve értem haza. További eredményes munkát kívánok Nektek!

Kanizsai Anna: Köszönet
Kedves Kriszta és Szervező Csapat! Hálás vagyok, hogy részt vehettem Rovinj-ban az első Erasmus-os képzésemen 2023.07.16-07. 22 között. Köszönöm a szép élményeket, az érdekes és nagyon hasznos képzést, a mögötte álló lelkes és színvonalas szervező munkát. Biztonságot,magabiztosságot adott, hogy ott voltatok velünk. Az oktatók is jól képzettek, közvetlenek voltak. Jó volt látni, hogy különböző országokból érkező különböző nemzetiségűként, ilyen jól tudtunk közösen együtt dolgozni!! Nagyon remélem, hogy lesz még lehetőségem ilyen képzésen részt venni. Minden jót kívánok Nektek! Üdvözlettel: Kanizsai Anna

Éva Sztankóné Steflik: Csapatépítés
Kedves Kriszta és a Szervező Csapat! A rovinji csapatépítés kurzuson vettem részt. Már a vasárnapi vendégfogadás is jelezte számunkra, hogy jó helyre érkeztünk. Személyes jelenléted az ebédosztáskor nagyon fontos volt, mert sok felmerülő kérdésünkre kaphattunk választ. Az egyik kollégám ma jelezte, hogy mennyire vágyik vissza Rovinjba, amelyben Nektek is komoly szerepetek volt. Én koordinátorként megfogadtam, hogy újra pályázni fogunk. Köszönünk mindent.

Simon Klára: Rovinj, 2023
Kedves Krisztina és Anita! Szeretném megköszönni a Rovinj-ban töltött hetet (2023.07.16-22), a szép élményeket, az érdekes képzést, a mögötte álló lelkes és színvonalas szervező munkát, - örülök, hogy ezt személyesen is megtapasztalhattam! Ez volt ugyanis a második Erasmus mobilitás, melyen részt vettem és az első, melyet a Hungary Expert csapatával töltöttem.

Márné Balogh Krisztina Jolán: Köszönet
Kedves Anita, Flóra és Krisztina! Hálásan köszönöm a „Creative use of Technology in the classroom” elnevezésű, Alpha School of English továbbképző intézmény szervezésében Máltán megvalósuló szakmai továbbképzésem szervezési feladatainál Tőletek kapott számos segítséget, türelmeteket és a támogatásotokat! További eredményes munkát kívánok Nektek!

Belley Kinga: Köszönet
Kedves Anita és Kriszta! Hálásan köszönöm a munkátokat, a rengeteg szervezést, a kitartásotokat és a türelmeteket, amivel megint hozzásegítettek, hogy részt vehessek egy újabb programon. További, sok elégedett partnert kívánok sok szeretettel.

Kőrösmezei Sarolta: Dublin
Kedves Anita és Krisztina! Nagyon köszönöm a szervezést, sok munkátokat és segítségeteket. Dublinban nagyon jó volt. Délelőtt óraink voltak, a téma "Irish Culture and Contemporary English". A tanárnő nagyon jó előadásokat tartott, sokszor csoportokban dolgoztunk. Az első nap az ismerkedésről szólt, az azutáni napokban ír irodalomról, sportról, zenéről, történelemről és egy kis politikáról volt szó. Délután a "sárga pólósok" tartottak különböző foglalkozásokat, pl. városnézés, barbecue-zás, színházlátogatás (Riverdance). Ezek nagyon jó programok voltak. Én még külön felültem egy "Hop-on-hop-off" buszra és ellátogattam a Guinness- sörgyárba. A szállás nagyon jó volt, külön szobám volt. Egészében véve nagyon jól éreztem magam, és köszönöm szépen.

dr Kapronczayné Batta Zsuzsanna: Rovinj
Kedves Szervezők! Köszönöm a munkátokat, valamint azt, hogy szemtanúja lehettem annak a türelemnek és profizmusnak, ahonyan ezt a szakmailag és turisztikailag is értékes programot koordináljátok. Néha belegondolok, hogy mi minden van még, ami számunkra láthatatlan. Kívánok mindehhez továbbra is sok energiát és derűt. Remélem, még találkozunk. Kapronczayné Batta Zsuzsa (Szeged)

Együdné Szegedi Andrea: Rovinj - Tanári Jóllét - Köszönöm!
Kedves Krisztina! Iskolánkkal először vettünk részt Erasmus+ képzésen. Magam nevében, én nagyon izgatottan vártam Rovinjt. Köszönöm a nagyszerű szervezést! Hálás vagyok a segítségért, a proogramokért és arra, hogy minden kérdésünkre választ kaphattunk! Nagyszerűek voltak az órák, kiváló volt a képzőnk Szász Ramóna! Rendkívüli élményekkel, feltöltődve értem haza. Alig várom, hogy a tanult ismereteket a kollégáimmal is megismertessem. Köszönöm! Együdné Szegedi Andrea (Gyulaisuli)

Héger Judit: Varázsold elő tanítványodból a talentumot - Komplex 3+T program; English Language Development for Te...
Kedves Szervezők, Tanfolyamvezetők! Első, de remélem nem utolsó alkalommal vettem részt ezen a programon. Köszönet a szervezőmunkáért, a széleskörű tájékoztatásért, a helyszíni "pátyolgatásért" és nem utolsó sorban a színvonalas oktatásért! Sok új információval, tapasztalattal és nem mellesleg rengeteg élménnyel gazdagodtam a két hét alatt. Hálás vagyok ezért Nektek! Héger Judit Szegedről

Gyovai Sándor: Játsszunk szakmát!
Profi módon előkészített és lebonyolított mobilitáson vehettem részt Rovinjban. Köszönöm szépen az egész csapatnak!

alberta: Barcelona, ICT képzés
Köszönöm szépen a szervező teamnek, a koordinátoraimnak azt a csodálatos hetet, amelyet Barcelonában tanulással tölthettem. Use of ICT in Special Education in Barcelona, Spain.

Bakkai Melinda: 21. századi tanár, diákközpontú oktatás: Carl R. Rogers
Kedves Szervezők! Jól szervezett csapatépítő programokban lehetett részem, ami lehetőséget bitosított hazai és nemzetközi kapcsolatok építéséhez. Hasznos tudással lettem gazdagabb, felkészült oktatónknak köszönhetően. Köszönöm szépen azt a rendkívüli munkát, amit a tanfolyam előtt/alatt tapasztaltam. További eredményes munkát kívánok!

Vincze Sarolta
Kedves Krisztina! Nagyon köszönöm az áldozatos, mindenre kiterjedő szervező munkátokat, amely lehetővé tette a képzésen való részvételemet Rovinjban. A felfedezés örömforrás - Felfedeztetés matematika órákon 2.0 című kurzus egy igazi gyöngyszem volt. A hatalmas tudással és tapasztalattal rendelkező tréner kollégák - Jakucs Erika és Pereczes Marianna - remek ötletek átadásával gazdagították a résztvevők kelléktárát. A kurzus címe az órák minden pillanatában élt: Ne áruld el, segítsd a felfedezésben! Ideális volt a tanulás és a város, a környék felfedezésére fordított idő aránya, feltöltődést biztosítva ezáltal. További munkátokhoz minden jót kívánok!

 
Powered by Phoca Guestbook