Tanártovábbképzés külföldön - pályázattal

Jelentkezés Erasmus+ KA1 pályázatra és mobilitási tevékenységre

2025. február (pontos dátum később) - a KA122 rövid futamidejű mobilitási pályázat beadási határideje a köznevelés, szakképzés és felnőttképzés területén
2024. október 1. déli 12 óra - a KA121 Erasmus-akkreditációk mobilitási pályázat beadási határideje a köznevelés, szakképzés és felnőttképzés területén

Az alábbi jelentkezési lap kitöltésével az ERASMUS+ nevű, 2014-ben indult, majd 2021-től további hét évre kiterjesztett pályázati rendszer KA1-es (pedagógusok és oktatók mobilitása, valamint diákmobilitások) pályázatra tud előjelentkezni tanártovábbképző kurzusokra, valamint elnyert támogatás, önköltséges képzés (pl. rokon vagy együttutazó ismerős esetén, de egyéni jelentkezőként is) vagy nyeremény igénybevételéhez tudja a jelentkezéshez szükséges adatokat megadni. A jelentkezése megadása után tájékoztatjuk a külföldi továbbképző iskolákat a várható résztvevői érdeklődésről. A visszajelzés után a pályázati kiírás részleteinek ismeretében a jelentkezőket tájékoztatjuk a további teendőkről illetve a csatolandó dokumentumokról.

Várjuk olyan kollégák jelentkezését is, akik nyertes pályázattal, illetve akkreditációval rendelkeznek. Online ügyviteli/hallgatói nyilvántartó rendszerünk megkönnyíti a kollégák és a koordinátorok közötti kommunikációt is, és egy helyen kezelhetőek a futó projektek mobilitásai és dokumentumai is.

A képzésekre az ügyviteli rendszerbe regisztrált felhasználóink közvetlenül jelentkezhetnek.

Az elérhető tanfolyamok listáját folyamatosan bővítjük és saját hallgatói nyilvántartó rendszerünkben tesszük közzé a regisztrált pedagógusok és koordinátorok számára. Amennyiben Ön is szeretne hozzáférni ehhez a tanfolyami listához és jelentkezést leadni, kérjük, regisztráljon. A regisztrációs adatok megadása ls a regisztráció jóváhagyása után a rendszerben néhány kattintással konkrét tanfolyamra tud majd jelentkezni. Felhívjuk figyelmét, hogy a jelentkezést manuálisan hagyjuk jóvá, a jóváhagyásról külön aktiváló e-mailt küldünk.

                    

Amennyiben két egymást követő 1 hetes képzésre történik jelentkezés, ezekre külön várjuk a jelentkezéseket. Ha a választandó képzés nem szerepel e listán, kérjük ide kattintva a képzés adatait és az iskola nevének (munkahely) megadásának megküldését.

Amennyiben a diákokat is szívesen vinnék külföldi tanulmányútra, arról részletesebben az Erasmus+ diákmobilitások menüpontban olvashat.

A jelenleg ismert tudnivalókról a Gyakori kérdések oldalon található részletesebb információ.