Tanártovábbképzés külföldön - pályázattal

Jelentkezés Erasmus+ KA1 pályázatra és mobilitási tevékenységre

2023. február 23. 12 óra - a KA122 rövid futamidejű egyéni mobilitási pályázat beadási határideje a szakképzés, iskolai oktatás és felnőttképzés területén
2023. október (a dátumot később pontosítjuk) 12 óra - a KA121 Erasmus-akkreditációk mobilitási pályázat a szakképzés, iskolai oktatás és felnőttképzés területén várható beadási határideje

Az alábbi jelentkezési lap kitöltésével az ERASMUS+ nevű, 2014-ben indult, majd 2021-től további hét évre kiterjesztett pályázati rendszer KA1-es (pedagógusok és oktatók mobilitása, valamint diákmobilitások) pályázatra tud előjelentkezni, valamint elnyert támogatás, önköltséges képzés vagy nyeremény igénybevételéhez tudja a jelentkezéshez szükséges adatokat megadni. A jelentkezése megadása után tájékoztatjuk a külföldi továbbképző iskolákat a várható résztvevői érdeklődésről. A visszajelzés után a pályázati kiírás részleteinek ismeretében a jelentkezőket tájékoztatjuk a további teendőkről és megküldjük a pályázathoz csatolandó dokumentumokat.

Várjuk olyan kollégák jelentkezését is, akik nyertes pályázattal, illetve akkreditációval rendelkeznek. A jelentkezéskor kiválasztható a pályázat szerződésszáma. Online ügyviteli rendszerünkkkel megkönnyítjük a kollégák és a koordinátorok közötti kommunikációt is, és egy helyen kezelhetőek a futó projektek mobilitásai és dokumentumai is.

A képzésekre a képzések listájából közvetlenül lehet jelentkezni.

Amennyiben két egymást követő 1 hetes képzésre történik jelentkezés, ezekre külön várjuk a jelentkezéseket. Ha a választandó képzés nem szerepel e listán, kérjük ide kattintva a képzés adatait és az iskola nevének (munkahely) megadásának megküldését.

Amennyiben a diákokat is szívesen vinnék külföldi tanulmányútra, arról részletesebben az Erasmus+ diákmobilitások menüpontban olvashat.

A jelenleg ismert tudnivalókról a Gyakori kérdések oldalon található részletesebb információ.