Tanártovábbképzés külföldön - pályázattal

vasárnap, 10 szeptember 2023 17:38

Angol nyelvi kurzus Rovinjban

Írta:

2023. augusztus 5-én érkeztem Kisújszállásról Rovinjba angol nyelvi kurzusra. A továbbképzés egy gyönyörű gimnáziumban volt a város központjában. Az épület jól felszerelt és legkondicionált volt, minden feltétel meg volt ahhoz, hogy a meleg nyári napokon kellemes körülmények között tanulhassunk.

A szervezés nagyon jó volt, lehetőség volt ebéd befizetésére, és különféle délutáni programokon is részt lehetett venni. Mindenben segítőkészek és kedvesek voltak a szervezők. Az utolsó napon egy nagyszerű hajókiránduláson vettünk részt a kurzus zárásaként. A hangulat nagyon jó volt, a kiszolgálás tökéletes.

Volt időnk barangolni a városban a tanulás mellett, rengeteget sétáltunk, minden nap felfedeztünk valami újat.

Hálás vagyok, hogy részt vehettem a képzésen, nagyszerű lehetőség volt. Sikerült új kapcsolatokat kiépíteni, kilépni a komfortzónából és teljesen más közegben fejlődni.

Azért választottam ezt a képzést, mert úgy gondolom, hogy a mai világban egyre fontosabb a nyelvtudás. Eleinte bátortalan voltam, féltem megszólalni, de hamar belerázódtam, hála a tanárunknak, aki folyamatosan bátorított és csak pozitív megerősítésben részesültem általa. A beszédkészségekre fókuszáltunk, ami külön hasznos volt számomra, mivel ez volt a gyengeségem. Ha valamit nem értettünk, elmagyarázta úgy, hogy mindenki számára érthető legyen.

Gyorsan eltelt az egy hét, és rengeteg pozitív élménnyel tértem haza.

További információk

  • Helyszín: Rovinj

Kapcsolódó elemek

Új hozzászólás