Tanártovábbképzés külföldön - pályázattal

csütörtök, 14 március 2019 09:04

A kiégés ellen irány Barcelona

Írta:
  • Helyszín: Europass - Barcelona - Spanyolország
Az iskola épülete kívül, belül Az iskola épülete kívül, belül

2018 októberében egy hetet töltöttem Barcelonában az Europass Teacher Academy  által szervezett és lebonyolított Happy teachers for better students tréningen.

Magyarországról hajnalban indul a repülőgép Barcelonába, ezért a megérkezés napja alkalmat szolgáltatott a város feltérképezésére. Barcelona gyönyörű város. Az iskola a központban található, tömegközlekedési csomópontban, jól megközelíthető helyen.

A tréning 5 napos volt, a hatodik napon fakultatív városnézésen vettünk részt. A csoport velem együtt 5 főből állt. Rajtam kívül négy román kolléga vett részt Marta Mandolini mozgalmas, gyakorlatias, jóhangulatú óráin.

A képzés neve önmagáért beszél. A hét folyamán azt kerestük, hogyan tudunk kiteljesedni szakmánkban, hogyan tudjuk a stressz megelőzésével megteremteni az egészséges egyensúlyt a munka és a magánélet között. Így növelve az elégedettségünket és hatékonyságunkat. Amelyik foglalkozást lehetett, az iskola melletti parkban tartottuk, kihasználva a jó időt és a napfény nyújtotta pozitív energiákat.

A mobilitás alatt blogot vezettem, melynek segítségével kollégáim, barátaim követhették éppen mit tanulok, és szabadidőmben merre járok.

https://www.facebook.com/Erasmus-mobilit%C3%A1s-Barcelon%C3%A1ban-431083224086287/?modal=admin_todo_tour

A Barcelonában töltött egy hét alatt sokat fejlődött az angol nyelvtudásom, nyitottabbá, elfogadóbbá váltam.

Kapcsolódó elemek

Új hozzászólás